A A A
Meldpunt Discriminatie en Pesten - Logo

De organisatie

De organisatiestructuur van het MDP bestaat uit drie lagen; Raad van Toezicht (RvT), Raad van Bestuur (RvB) en de medewerkers. Het professionale team van MDP bestaat uit hbo-en wo opgeleide juristen, mediators, maatschappelijkwerkers, communicatiemedewerkers en bedrijfskundigen.

De leden van de Raad van Toezicht (RvT) stellen zich onderstaand graag aan u voor:

 

Dhr. R. Hoestlandt (Voorzitter RvT)

" Mijn hele werkzame leven heb ik me ingezet om de kwaliteit van leven van anderen te verbeteren en die passie kan ik hier ook prima kwijt. Zeer passend vind ik Thé Lau's tekst: "Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen! "

Dhr. C. van den Berg (Lid RvT)

" Ik vind het belangrijk dat mensen zich veilig kunnen voelen in het maatschappelijk verkeer. Het Meldpunt discriminatie en pesten levert hier een bijdrage aan door zowel reactief, als meldpunt, en proactief met haar programma's en activiteiten, mee te doen. Om dit goede werk te waarborgen voor de toekomst zet ik mij graag in als lid van de Raad van Toezicht. "

Dhr. H. Overweg (Lid RvT)

" Discriminatie is geen 'ver van mijn bed-show', het komt ook dicht bij huis voor. Meldpunt discriminatie en pesten doet er iets aan! "


 

Nieuws
5500 inwoners werken mee aan onderzoek MDP

Vandaag wordt rapport gepubliceerd over de resultaten van het samenlevingsonderzoek dat MDP in samenwerking met I&O research en de ADV's in Oost-Nederland mocht uitvoeren. De regenboogprovincies Gelderland en Overijssel gaven de opdracht om te onderzoeken in hoeve.... Lees meer >

Adv’s in Oost-Nederland werken samen aan gelijke kansen voor iedereen!

Iedere inwoner van Nederland heeft recht op ondersteuning bij discriminatieklachten. Dat staat in de wet. Veel gemeenten kiezen ervoor om de krachten te bundelen en deze dienst via een gespecialiseerde organisatie aan hun inwoners te bieden. Oost-Nederland, bestaande.... Lees meer >